SVJETSKA MODA

Modna maca koja zarađuje skoro 3 milijuna eura

Poznate životinje na naslovnici časopisa Lucky
Lucky
 
Poznati časopis Lucky objavio je svoje nove zvijezde – riječ je o posebnom izdanju koje je posvećeno najstylish životinjama, a čak tri su dobile i svoju naslovnicu. Choupette Lagerfeld, Grumpy Cat i Toast poziraju poput profesionalaca!

Vijest da su se tri životinje našle na naslovnici modnog časopisa, oduševila je mnoge. Coveri su najavljeni na službenoj Lucky stranici, Instagram je vrvio objavama dotičnih naslovnica, a čak se i glavna urednica Eva Chen slikala držeći u rukama naslovnicu s Choupette Lagerfeld. No, danas je jasno kako je ipak bila prvoaprilska šala koja je, sudeći po razočaranim reakcijama, pokazala da to i ne bi bila tako loša ideja.
 
Lucky 
Lucky
Što se samih zvijezda covera tiče, one su to u pravom smislu riječi. Definitivno najpoznatija modna maca je Choupette Lagerfeld, bijela ljepotica poznatog dizajnera Karla Lagerfelda. Ova mačka ima već kultni status, aktivna je na društvenim mrežama (na Instagramu ima skoro 55 tisuća pratitelja), a zarađuje više nego neke poznate manekenke.
 
Lucky
 
Prošle godine je odradila dva posla i zaradila 3 milijuna eura. Jedan posao je bio za automobile u Njemačkoj, a drugi za japanske beauty proizvode. Ne dopuštam joj da reklamira hranu ili slične proizvode. Ona je za to previše sofisticirana“, izjavio je Lagerfeld.
 
Lucky
Uz Choupette svoju naslovnicu je dobila i najpoznatija i najmrzovoljnija mačka koju je upravo Internet lansirao među zvijezdama. Grumpy cat je svojevrsni fenomen i ubraja se među prve kućne ljubimce koje su svojom pojavom postale međunarodno poznate.
 
Lucky
Simpatična prvoaprilska šala poznatog časopisa izmamila je mnogima osmijeh na lice, ali ujedno i pokazala da neobične i neočekivane naslovnice itekako podignu prašinu. Sudeći po reakcijama, ove naslovnice su trebale osvanuti u prodaji.

Mija Dropuljić
Foto: Lucky, Instagram
Objavljeno: 02.04.2015. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p