SVJETSKA MODA

Modni san zove se Gucci!

Cruise kolekcija ponovno oborila s nogu

Gucci
 
London. Westminster Abbey. Mjesto na kojem je okrunjena kraljica Elizabeta II, sahranjena obožavana princeza Diana, mjesto na kojem su se vjenčali Kate Middleton i Prince William... U istoj toj londonskoj opatiji, Alessandro Michele je modnoj publici prezentirao novu Gucci resort kolekciju koja je ponovno, posve očekivano, oborila s nogu!
 
Uostalom, kako i ne bi? Svakom novom kolekcijom famozni Michele dobiva pristaše svoje eklektične retro estetike kojom je podigao Gucci do zvjezdanih visina. 94 total lookova prodefiliralo je pred samom kremom modne publike, jarke boje, uzorci, nemoguće kombinacije, psihodelični printevi, maksimalizam u detaljima, velike retro naočale, marame, broševi, torbice, Michele je još jednom predstavio svoju viziju modnog sna.
 
Talentirani krativni direktor ponovno se poigrao vremeplovom u koji je sjeo i odlutao po kojekakve reference iz modne povijesti - haljine kakve su naše majke nosile sedamdesetih pomiješale su se s Union Jack puloverima, kiltovima, začecima punka Vivienne Westwood... A zašto je Michele odlučio resort predstaviti u sakralnom objektu kao što je Westminster Abbey? "Punk, viktorijanska ostavština, ekscentrično - to je nešto s čime mogu živjeti i raditi čitav život", izjavio je Alessandro Michele nakon revije.
 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci   
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
Gucci 
T.L.
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.06.2016. u 09:57

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p