SVJETSKA MODA

Modni tjedan sa Leigh Lezark

Trendseterica na revijama u Parizu

Ona je prekrasna, otkačena i ima fenomenalan smisao za modu.

Dizajneri je obožavaju, presretni su kad se pojavi u njihovim kreacijama i uvijek joj čuvaju mjesto u prvom redu svoje revije. Modni tjedan u Parizu je iza nas, a Leigh Lezark je jedna od trendseterica koja je posjetila gotovo sve revije Paris Fashion Weeka. Ona je muza Matthew Williamsona, Giambattiste Vallija, članica Chanelovog tajnog društva i dobra prijateljica Karla Lagerfelda, obožavateljica kreacija Marca Jacobsa za Louis Vuitton...

Ova prekrasna trendseterica ažurno je pratila svaku od spomenutih revija i pritom je bila uvijek fenomenalno obučena. Tako je na reviju Giambattiste Vallija došla obučena u divnu haljinu sa bojanim perjem, na show Karla Lagefelda u maloj crnoj haljinici iz iz njegove kolekcije za proljeće/ljeto 2010. Na Louis Vuitton reviju u fenomenalnoj haljinici i kaputu iz sezone jesen/zima 2009., a na Chanelov show u pratnji Poppy Delivigne i Caroline Sieber u šarenom Chanel kostimiću. Za YSL je odabrala dugački kaput od crne kože, a za Christiana Diora šarenu haljinicu od šifona u kojoj je novinarima hrabro pozirala na niskim temperaturama. Za party Viktora & Rolfa odlučila se za crnu haljinicu, a na Kenzo reviji je blistala u fenomenalnoj kombinaciji - Kenzo jaknici iz sezone proljeće/ljeto 2010. i otkačenom sivom kombinezonu.

Sve što možemo reći za odjevne kombinacije Leigh Lezark je da su fenomenalne te da nas ova trendseterica svaki put iznova oduševi.

Ana Bacinger

Objavljeno: 13.03.2010. u 20:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p