SVJETSKA MODA

"Moje raspoloženje diktira moj stil"

Trudna Beyonce na coveru Harpers' Bazaara

Iako posljednji tjedan svijetom showbizza kruže nadasve bizarne glasine o njezinoj trudnoći (određeni žuti mediji tvrde kako uopće nije trudna), Beyonce takove glasine s gnušanjem odbacuje i nastavlja snimati editorijale i naslovnice za prestižne modne magazine.

Posljednja naslovnica u nizu jest ona za američko izdanje Harper's Bazaara, za koju je pozirala slavnom Terryu Richardsonu, odjevena u dvije kombinacije; kupaći kostim dizajnerice Norme Kamali i kratku svjetlucavu haljinu s potpisom Reed Krakoff. 

Naslovnicu prati i intervju u kojem se raspričala o novoj trudničkoj liniji brenda House of Dereon te o načinu na koji odabire odjeću: „Volim pokazivati struk i noge. Smatram da žena treba shvatiti koji su joj aduti i onda ih naglasiti. Moje raspoloženje diktira moj stil odijevanja i prilikom selekcije nisam opterećena svojim oblinama. Nekada se osjećam poput prave klasičarke a nekada sam totalna hipsterica. Divan je osjećaj biti žena i imati slobodu da kroz odjeću izrazim svoje emocije" - izjavila je.

 

photo: Harper's Bazaar 

Objavljeno: 12.10.2011. u 14:00
Tagovi: Beyonce

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p