SVJETSKA MODA

Možete li odoljeti ovim haljinama?

Predstavljamo: ELIE SAAB ss2011

Elie Saab zna što žene žele - žele se osjećati dobro u svojoj koži i tu završava svaka mudrost njegovih odjevnih komada. Intelektualizam? Najbolji odgovor na ovo pitanje je - zašto? Sve je u modi rečeno, nema previše praznina kojeg bi neka nova Coco mogla upotpuniti (ionako, imamo Karla, što nam više treba!).

Kolekcija starog lisca Saaba, koja uvijek puni prve redove poznatim celebrity damama koje se žele inspirirati za hod po crvenom tepihu, donijela nam je pregršt odličnih i drapiranih haljina koje lako mogu otići u muzej posvećen sedamdesetim godinama 20.stoljeća. Dugo, senzualno, ženstveno - Elie je ponovno otkrio svoje poznavanje izgleda savršene toalete koja će izazvati uzdahe iduće proljeće. Kolorit korišten u kolekciji zadivljuje, naročito u boji breskve i intenzivno zelene kojima Saab prikazuje svoju pripadnost europeiziranom arapskom svijetu (Libanon) gdje su ovakve boje i kvalitetni materijali svakodnevica.

Inače, ovim izvještajem zatvaramo pariški tjedan mode koji nas je ponovno uspio očarati zadivljujućim kolekcijama. Nadamo se da ste uživali s nama! I zapamtite: "Fashion fades, only style remains the same!" (Coco Chanel)

Marko Banjavčić

Photo: style.com

Objavljeno: 08.10.2010. u 12:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p