SVJETSKA MODA

Na ljeto stiže kolekcija Pharella Williamsa za adidas

Odlična vijest za sve ljubitelje stila poznatog glazbenika

adidas je danas objavio vijest o početku dugoročnog partnerstva s osvajačem nagrade Grammy i autorom globalnog plesnog hita 'Happy' - Pharrellom Williamsom. Prvi adidas Originals x Pharrell Williams proizvodi dolaze na tržište već početkom ovog ljeta.  

Osim što je vrlo poznat pjevač, Pharrell Williams je ujedno i dizajner i vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila Bionic Yarn. adidas će surađivati s Williamsovom tvrtkom koja je dio kolektiva The Vortex Project, inicijative koja se provodi s tvrtkom Parley for the Oceans i u sklopu koje se plastični otpad iz oceana pretvara u predivo i tkaninu. Bionic Yarn materijali će se koristiti i u nekim nadolazećim adidas Originals proizvodima s Pharrellovim potpisom. Ovo je prvi put da adidas surađuje s dizajnerom koji je ujedno vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila. 

'Suradnja s legendarnim brendom kao što je adidas za mene predstavlja nevjerojatnu priliku. Od kad znam za sebe adidas je prisutan u mom životu, od klasičnih trenirki do Stan Smith tenisica koje sam nosio odrastajući u Virginiji. Njihovi proizvodi su svevremenski. Ovo je vrlo uzbudljivo partnerstvo, kako za mene, tako i za Bionic Yarn', izjavio je Pharrell Williams.

  

 

photo: pr

 

Objavljeno: 27.03.2014. u 11:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p