SVJETSKA MODA

Najbolje kombinacije viđene ovo ljeto

Koja je vama najbolja?
-->--> -->

Glazbeni festivali diljem svijeta za neke su djevojke idealna prilika da pokažu koliko imaju stila.

Razni internet portali cijelo su ljeto skupljali fotografije poznatih, manje poznatih i totalno nepoznatih modnih fashionistica, kako bi tik pred jesen mogli izabrati svoje favorite. Fotografi su bilježili stylinge na dobro nam poznatim Glastonbury, Coachella, Lollapalooza, All Points West, Bonnaroo festivalima, parkovima u New Yorku ili jednostavno na ulici. Od glumice Joy Bryant na Bonnaroo festivalu, pa sve do sestara Richards na Glastonburyju odlučili smo vam pokazati otkačeni stil Amerikanki.

Svaka od njih je na svoj način posebna i oku zanimljiva, te odskače od većine djevojaka na festivalu. Kate Moss, Sienna Miller i ostale poznate trendseterice koje redovito posjećuju ove festivale prenijele su dio svog individualnog stila mlađoj generaciji koja se ponekad toliko otkačila da se gore navedene dame mogu sakriti pred njima. Na festivalima su većinom hodale bezbrižno u gumenim čizmama, ljetnim haljinicama i vrućim hlačicama, a u New Yorku su svima pokazale kako i one mogu izgledati kao da su upravo sišle s modne piste. Amerikanke kombiniraju nespojivo, igraju se bojama i stilovima i pune samopouzdanja fenomenalno nose svoj stil!

Zavirite u galeriju i pogledajte koje su najbolje ljetne kombinacije zabilježene diljem Amerike, pa se odlučite za svoju omiljenu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 04.09.2009. u 00:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p