SVJETSKA MODA

Najbolje od najboljih

Pogledajte haljine Victorije Beckham iz njene kolekcije 'Icon'
Otkako je prošlog tjedna i službeno lansirana web stranica Victorije Beckham, mnogobrojnim obožavateljicama njena dizajna napokon je omogućena i internet kupovina, a Victorijine klijentice posebno je zanimala specijalna capsule kolekcija 'Icon', koja je također dostupna za kupnju u malom virtualnom kutku proslavljene dizajnerice.

Kao što smo vam već pisali, 'Icon Collection' sastoji se od ukupno sedam haljina, a u uži izbor ušli su modeli koji su bili najtraženiji u prethodnim sezonama ili se pak radi o omiljenim modelima same Vicky Beckham.

Obožavana silueta njenih haljina u ovoj je ekskluzivnoj kolekciji prilagođena sezonskim trendovima te obavijena hit bojama poput mint zelene, kraljevski plave, ljubičaste i žute. Budući da su količine (namjerno) limitirane, kako ne bi došlo do zasićenja, dizajnerica će svaka tri mjeseca u spomenutu kolekciju ubacivati i neke nove stilove, također reminiscentne haljinama iz njenih prijašnjih kolekcija.

Kupovina je ograničena na Ameriku, određen dio Europe i Veliku Britaniju te ove modele ne možete naručiti iz Hrvatske. Na upit o  narudžbi iz Hrvatske, iz sjedišta branda "Victoria Beckham" dobili smo odgovor kako nažalost narudžba u ove krajeve još nije dostupna.


H.B.
Photo: victoriabeckham.com

Objavljeno: 01.04.2013. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p