SVJETSKA MODA

Najbolje plaćene manekenke svijeta još jednom pokorile pistu

Održan Victoria's Secret spektakl

Svjesni smo kako revija kuće Victoria's Secret ustvari najmanje služi kao sredstvo za prikazivanje nove kolekcije. Show koji svake godine prirede a koji prenosi kuća NBC, prvenstveno  je zamišljen kao jedna velika zabava u kojoj su glavne prezenterice neke od najljepših i najbolje plaćenih manekenki svijeta.

Milijuni Amerikanca sjede prikovani uz svoje televizijske ekrane i čekaju kada će prva anđelica kročiti pistom, odjevena u oskudnu kreaciju s dodatkom glavnog asesoara-anđeoskih krila.

Mjesec dana prije revije, televizija prenosi casting na kojem vidimo stotine mladih manekenki kako druhture u čekaonici, nadajući se kako bi upravo one mogle postati nova "it" lica ove kuće.

Istina je da VS rijetko angažira neko potpuno nepoznato lice bez iskustva. Većina djevojaka koje danas gledamo na pisti, ovaj su angažman zaradile preko kampanja za druge poznate kuće ili naslovnicom Sports Illustrateda, koja je već odavno poznata kao "Karta za raj".

Ove godine nismo vidjeli Rosie Huntigton Whiteley ali su pistom prošetale Karlie Kloss, Bregje Heinen i Joan Smalls, te povratnice Doutzen Kroes i Miranda Kerr. Najviše medijske strke izazvale su dvije potonje dame, koje su nakon rođenja djece pokazale zavidne linije. 

Svake godine na reviji nastupe i poznati glazbenici a ovoga puta, čast je pripala Kanye Westu, Nicki Minaj i Maroon 5.

U galeriji pogledajte Victoria's Sceret show 2011.

 

photo: reddotsplash/blog

 

Objavljeno: 10.11.2011. u 14:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p