SVJETSKA MODA

Najljepša božićna priča

"Orašar" x Boudoir

Mlada modna ekipa za kraj godine odlučila je iznenaditi sve koji prate njihov rad, te je za potrebe ovog snimala odlučila oživjeti jednu od najpoznatijih božićnih priča - ORAŠARA

Nakon uspješnica sa Primadonna Girl" gdje su predstavili mladog talentiranog dizajnera FASHION.HR-a Aleksandra Žarevca, „Malene" koja je inspirirana čuvenim filmom s Monicom Bellucci u kojoj su proslavili 10 godina rada Anamarije Brkić i brenda A'marie, te priče SKYFALL gdje je predstavljen rad mladog dizajnera Ivana Alduka koji ove godine slavi 5 godina rada na red je došla i priča s kojom mlada uigrana ekipa ispraća godinu na izmaku.

Ovoga puta na jedan sasvim drukčiji način izvela je modu na ulice. Nit vodilja bila je upravo bajka, a za bajke najbolje su upravo Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević dizajnerice brenda Boudoir koje su ove godine na posljednjem CRO A PORTER-u proslavile 10 godina svoga rada velikom revijom „Rocking Baroque" koja je izazvala velike ovacije publike, ali i kritike.

                               

Balet Orašar je čarobna priča o Božiću te je idealno mjesto za spoj prekrasnih BOUDOIR haljina i baletnih papučica. U ovom dijelu projekta željeli smo ući u taj bajkovit svijet te prikazati tu priču u nekom novom, modnom duhu. Spoj plesa i mode bila je želja mlade modne blogerice i plesačice Barbare Repe (http://ar-ar.blog.hr), koja je doista uživala u nastajanju ovih fotografija. Uz Barbaru Repe, sudjelovala je i Nika Grah, mlada maturantica i plesačica Plesnog studija Edite Cebalo također u ulozi lutke.

                               

Zahvaljujemo se Amelie, Lady Šarm te Boudoir-u na ustupljenom prostoru, te što su nam pomogli ostvariti ovu ideju! Također, zahvaljujemo se Kuhancu iz zagrebačke Tomićeve ulice što su nam ustupili pravu lutku Orašara.

Kako je proteklo snimanje od skoro 12h pogledajte u našoj galeriji..

Foto: Karmen Poznić - Oblak Photography Make up: Tena Bašić Frizura: Barbara Repe Odjeća: Boudoir  Prostor: Lady Šarm, Amelie Modeli: Barbara Repe, Nika Grah Voditelji projekta: Nikola Grbin, Barbara Repe Prostor: Lady Šarm, Amelie, Boudoir Pudl: Galadriel A'mael Ikaliconn - vlasnik: Marcela Kokot

Objavljeno: 24.12.2012. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p