SVJETSKA MODA

Najljepše dizajnerske haljine koje možete uloviti po sniženim cijenama!

Odlična prilika za kvalitetan shopping!

Vjerujemo da nije potrebno dodatno napominjati kako se trenutno nalazimo u periodu velikih sniženja. Tako osim popularnih high street brendova, nešto pristupačnije cijene nisu zaobišle nit poznata dizajnerska imena, stoga želite li uloviti kvalitetan komad kojeg ćete nositi još jako puno sezona, pravo je vrijeme za dizajnerski shopping!

S obzirom na to da je riječ o najdražem ljetnom odabiru, ovog puta fokusirali smo se na asortiman haljina i moramo priznati da nismo nimalo razočarani. Naime, zavirili smo u Net-a-Porter ponudu koja krije prave ulove za koje ne sumnjamo da će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil i naglasiti ljetnu zaigranost, ali i eleganciju. To znači da ne možete pogriješiti odaberete li primjerice lepršave fluidne modele haljina koje obožavamo kombinirati s jednostavnim sandalama ili primjerice natikačama, a koji uz promjenu ključnih detalja mogu funkcionirati i u opuštenim večernjim prigodama.

Naravno, postoje oni neki trenutci koji ipak zahtijevaju glamuroznije odabire, a Net-a-Porter nudi pregršt izbora. Mi predlažemo da se odlučite za bezvremenske klasike, ali ako volite modnu zaigranost, tu su varijante s raznim uzorcima i asimetričnim krojevima koje će u tren oka kreirati 'statement look'.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela dizajnerskih haljina koja će vam sigurno zapeti za oko!

RASARIO (€747)

Halpern (€366)

Miguelina (€519.19)

Cushnie (€699.07)

Alexander McQueen (€895)

David Koma (€954.86)

Erdem (€518)

Alexander McQueen (€695)

Halpern (€556)

Alexander McQueen (€1,156)

The Line By K (€161.57)

Alexandre Vauthier (€918)

Lisa Marie Fernandez (€450)

Foto: Instagram, Net-a-Porter
Objavljeno: 12.07.2021. u 12:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p