SVJETSKA MODA

Najpoželjnija torbica sezone ovog puta dolazi u bijeloj boji!

Poseban model koji privlači svu pažnju!

Dobro je poznata činjenica kako su trendovi iznimno ciklična, odnosno promjenjiva pojava, stoga ne čudi da iz godine u godinu prigrlimo neke nove modne struje koje nas u potpunosti osvoje. Ovog puta kao jedan od najtraženijih modela torbica definitivno se izdvaja bijeli model brenda Mutemuse i moramo priznati kako smo se u potpunosti zaljubili.

Riječ je vrlo jednostavnom i decentnom baguette modelu koji krije jednu veliku posebnost, a to je krajnje zanimljiva ručka koju možete mijenjati. Jednostavna, a upečatljiva, nešto deblja ručka dolazi u vidu zanimljivog oblika koji asocira na krugove, no u konačnici čini vrlo efektan ukras i savršen je odabir za sve one koji svoju torbicu žele personalizirati i učiniti drugačijom. Brend Mutemuse već otprije poznat je po svojoj minimalističkoj modi s naglašenim ključnim detaljima, stoga ova torbica savršeno dočarava prepoznatljivu estetiku. Budući da je, kada govorimo o ručki, riječ o nastavku kojeg morate zasebno kupiti, želite li ipak u potpunosti zadržati minimalistički stil, nećete pogriješiti niti ako ovaj model torbice nosite u izvornom obliku s tankom ručkom.

Premda nam je bijela boja ponajviše zapela za oko, torbica kao i ručka, dolaze u nekoliko boja te daju mogućnost da odaberete onu koja najbolje pristaje vašem stilu i osobnosti. Što se tiče kombiniranja ovog modela, divan je u apsolutno svim prilikama jer će dnevnim casual kombinacijama podariti dašak bezvremenske elegancije, dok će one večernje zasjati u glamuroznom izdanju koje je uvijek jedno od najpoželjnijih. Premda je riječ o profinjenim modelu, uz vješt odabir detalja i ostatka kombinacije, kao i posjedovanje smisla za modnu igru, u svega nekoliko trenutaka može se prilagoditi baš svakom stilu, pa ne preostaje ništa drugo nego da već danas nabavite svoj primjerak i uživate u drugačijem izgledu koji će privlačiti sve poglede.

Objavljeno: 05.02.2020. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p