SVJETSKA MODA

Najpoznatiji plus size model izbacuje svoju liniju odjeće

Tess Holliday postaje dizajnerica

Tess Holliday 
Najpoznatiji plus-size model Tess Holliday, otkad se pojavila na sceni, nezaustavljivo puni naslovnice medijskih stupaca i to zahvaljujući Instagram akciji koju je pokrenula s hashtagom #effyourbeautystandards kako bi zajednici poručila koliko je važna veća inkluzija drugačijih u modnoj industriji te kako treba redefinirati termin: plus-size kao i nerealna očekivanja koja pred žene postavlja modna industrija.
 
Sada, nakon aktivističkih pothvata preko društvenih medija, Tess Holliday pokreće svoju plus-size liniju odjeće kojim želi naknadno promovirati pozitivan pogled na vlastito tijelo, bez obzira što društvo o njemu mislilo. Naravno, veličine će se kretati u popriličnom rasponu (na što i nismo osobito navikli), a o estetskom smjeru u kojem će Tess krenuti možemo još samo nagađati. 
 
"Trenutačno sam u procesu dizaniranja svoje prve kolekcije, a lansirat ću je iduće godine. Vrlo sam uzbuđena premda moram priznati da je stresno," izjavila je Tess Holliday. Dosad je, naime, plus-size model izbacio i liniju T-shirt majica s printom #effyourbeautystandards koje su razgrabljene odmah nakon prezentacije na Curve Festivalu.
 
Tess Holliday
 
T.L.
Foto: Instagram
Objavljeno: 01.10.2015. u 16:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p