SVJETSKA MODA

Najstariji model na svijetu u Vansovoj kampanji

Daphne Selfe kao zvijezda novog Vans i & Other Stories editorijala
vans 
Sa sunčanim naočalama na nosu i nepobjedivim kulerskim stavom, najstariji model na svijetu Daphne Selfe našla se u ulozi glavne zvijezde nove kampanje za Vans i & Other Stories, uz bok 60-tak godina mlađoj kolegici.
 
Bez botoksa i filera koje zove bacanjem novca, s dugim srebrnim uvojcima koji joj padaju niz leđa i svim borama koje ponosno nosi, 86-godišnja Britanka Daphne Selfe modnu scenu krasi već desetljećima. I makar je počela raditi još u nježnim djevojačkim danima kada je svojom pojavom uljepšala naslovnicu časopisa The Reading Review 1948. godine, svjetsku je slavu zaradila tek u svojim sedamdesetima pojavivši se u Vogueu. Prepoznatljivost lijepe Daphne Selfe ide i rukom pod ruku sa Silver lady trendom koji u posljednje vrijeme hara svjetskom modnom scenom i glavnim zvijezdama modnih kampanja čini vremešne dame koje reprezentiraju žensku ljepotu treće životne dobi. Daphne je postala ikoničnim modelom tek u posljednjoj dekadi svog bavljenja modelingom, a osim Modne Biblije, pojavila se i u časopisima kao što je Harpers Bazaar i Vanity Fair, a bila je i zvijezdom brojih kampanja svjetskih modnih kuća.
 
Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2015, prikazana u zajedničkoj kampanji Vansa i branda & Other Stories, odražava ikoničnu Vans siluetu, a zaokruženu je nježnim djevojačkim bojama te vječito popularnim točkastim uzorcima.
 
vans
 
vans   
vans vans  vans vans
 
T.L.
Objavljeno: 17.04.2015. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p