SVJETSKA MODA

Najstylish par Hollywooda

Kako se razvijao njihov stil?

Nakon prekida sa modelom Kate Moss mislili smo da mu nema spasa, da nikad neće pronaći djevojku koja će mu toliko odgovarati kao ona.

No, tu smo se gadno prevarili, Johnny Depp ubrzo je Kate zamijenio poprilično sličnom ljepoticom Vanessom Paradis. Ne slažete se da su dame slične? Zavirite u fotografije i zasigurno ćete primijetiti sličnost. Upoznali su se prije jedanaest godina,  i od tada su sretni i nerazdvojni. Te 1998. svi su znali da je Johnny pronašao svoju srodnu dušu, a dvojac je već i tada bio poznat po prepoznatljivom modnom izričaju. Johnny je oduvijek odudarao od ostatka muške glumačke ekipe (zato ga toliko i obožavamo), a Vanessi je stil jednostavno bio prirođen. Manekenka i pjevačica, još k tome i Francuskinja! Njezin stil možemo nazvati bohemskim chicom, sa velikom dozom glamura i vintagea, dok je Johnny u svojoj karijeri imao nekoliko različitih faza koje se najbolje mogu primijetiti po njegovoj frizuri i bradi.

Vanessa je na crvenim tepisima glamurozna, poput dive iz prastarih Hollywoodskih filmova, nekad kao charlston plesačica, nekad kao koketna francuska zavodnica. A Johnny se najčešće pojavljuje u odijelima koja su ponekad totalno dandy, a nekad igra na jednostavnu eleganciju. Privatno je par zanimljiv zbog mixa koji fura, izgledaju totalno opušteno i bohemski, sa velikom dozom rock'n'rolla. Na crvenim tepisima uvijek se nadopunjuju i izgledaju stilski slično, pa su danas prozvani jednim od najstylish parova Hollywooda.

A kako se razvijao njihov stil možete vidjeti u našoj galeriji!

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 12.11.2009. u 21:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p