SVJETSKA MODA

Najudobniji model tenisica koje ćete obožavati nositi!

Kako Nevena Rendeli sve stiže i što joj je najvažnija podrška u danu?

Vrijeme je ono što nam većini nas kronično nedostaje, a Neveni Rendeli, vlasnici agencije Prime time komunikacije, poduzetnici i voditeljici koja se kao i sve mame trudi uskladiti privatni i poslovni život, najvažniji je dobro posloženi raspored.

Ponekad imam osjećaj da bi mi dan trebao trajati 48 sati da bih sve stigla. Posao, organizacija, mailovi, telefoni, sve je to pritisak koji osjećam htjela ili ne htjela.“ Dok juri na biciklu sa sastanka na sastanak pa zatim u parkić s djecom, Nevena nam otkriva kako je tajna upravo u udobnim tenisicama koje joj omogućavaju da svugdje stigne na vrijeme.Upravo takve su Skechers Arch Fit tenisice koje su svijet osvojile svojom jedinstveno dizajniranom podrškom stopalu. Dvadeset godina prikupljanja podataka i više od 120.000 skeniranih stopala, pomogli su ortopedima da kreiraju unutrašnjost ovih tenisica. Tenisica se oblikuje točno prema stopalima, smanjuje opterećenje i idealno raspoređuje distribuciju težine, a ono što je najposebnije, podrška je vama i u vašim svakodnevnim aktivnostima! "Često nemam vremena presvući se između posla i parkića, zato mi takve male stvari poput udobnih tenisica pružaju podršku cijeli dan!", otkrila nam je Nevena.

Bez obzira na godišnja doba, modne trendove i novitete, ono što je uvijek u modi jest dobra, kvalitetna i udobna obuća, a ako je uz sve to još i cool, nema razloga za izuti se iz nje! Skechers Arch fit tenisice idealno odgovaraju haljinama, trapericama, odijelima, finim hlačeama i sakoima pa čak i za elegantnim kombinacijama. Za svaku modernu mamu, ali i razigranu djecu pravi su odabir!Skechers je američki brend koji je osvojio svijet, a tajna njihova uspjeha krije se prvenstveno u nevjerojatnoj udobnosti, a potom i u vrhunskoj kvaliteti. Svojim modelima, uz kvalitetu, dodijelili su i vrlo moderan i trendi izgled i tako postali jedan od najpoželjnijih brendova za djecu i odrasle.Svi modeli Skechers Arch fit tenisica dostupni su u Skechers trgovinama, a u shopping centru Z, u Zagrebu možete naći ekskluzivnu Skechers trgovinu koja prvi puta u Hrvatskoj nudi i Skechers tekstil. Uživaj u Skechers total look-u namijenjenom prvenstveno komforu i udobnosti. Za više informacija zapratite Skechers Facebook i Instagram stranicu.

Foto: PR
Objavljeno: 16.12.2021. u 15:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p