SVJETSKA MODA

Nakon Lady Gage, slovenski dizajner odijeva Beyoncé !

Novi uspjeh Petera Movrina
Peter Movrin 
Nakon što je Lady Gaga prošetala njegovu čudesnu arhitekturalnu kreaciju The Franz Madonna Dress aerodromom u Los Angelesu, super talentirani slovenski dizajner Peter Movrin postao je svjetska senzacija.
 
S Peterom smo imali čast razgovarati u listopadu prošle godine netom prije odlaska na studij na prestižni londonski Central Saint Martins kada nam je otkrio kako je Lady Gaga osim spomenutog komada nosila još njegovih komada.
 
"Super je raditi s tako velikom teamom koji je toliko predan svom radu. Zbilja vrijedi vidjeti kako funkcionira tako velika korporacija kao što je 'House of Gaga'. U momentu kad se pojavila, sve skupa je bilo jedno veliko ludilo. U pozitivnom smislu, jasno," rekao nam je tada jedan od najvećih slovenskih dizajnera Peter Movrin. 
 
A ludilo se očigledno nastavlja obzirom na podatak koji je procurio u slovenske medije: Petera je angažirala jedna od najvećih zvijezdi današnjice. Na koncertu u New Yorku Movrinovu će kreaciju nositi- Beyoncé, a mi jedva čekamo vidjeti što je slovenski dizajner namijenio za Queen B.
  Lady Gaga
 
T.L.
Foto: Splash News
Objavljeno: 19.08.2015. u 10:05

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p