SVJETSKA MODA

Naočiti model čiji stil volimo

33-godišnji David Gandy osvaja svojom pojavom

Za Davida Gandyja zasigurno ste čuli već mnogo puta, a ako niste čuli, njegova naočita pojava u svakom vam je slučaju morala zapeti za oko. Britanskog modela možda najbolje pamtimo iz idiličnih kampanja Dolce & Gabbane s prekrasne Sicilije, koje je David krasio dugi niz sezona, dok su se kraj njega izmjenjivali najljepši ženski modeli današnjice.

Osim što je godinama bio glavni muški model za spomenute talijanske dizajnere, 33-godišnji Britanac aktivno je sudjelovao u mnogim drugim modnim projektima renomiranih dizajnerskih brandova, a ljubav spram automobila odvela ga je u još jednom pravcu te je s vremenom postao kolumnist britanskih magazina Vogue i GQ, u kojem redovito piše recenzije.

Od svoje 21. godine, kada je pobijedio u televizijskom modeling natjecanju do danas, Gandy je pokupio brojne nagrade struke, koja ga je u više navrata kitila epitetima najljepšeg, najboljeg, najseksepilnijeg, najutjecajnijeg i najplaćenijeg modela na svijetu.


Osim svojom karijerom, David uvelike inspirira i svojim osobnim stilom, a kada ga primijete u javnosti, mnogima se čini kao da su uživo susreli ikonu starog Hollywooda. Upravo je bezvremenska klasika okosnica njegova stila, stoga muška odijela s prslucima imaju glavnu riječ u Gandyjevom ormaru, a razliku kao i uvijek čine pomno izabrani detalji, poput šešira, kravata i sunčanih naočala. 

 

H.B.

photo: waynetippetts, GQ magazine, guliver/getty


 

Objavljeno: 11.01.2014. u 18:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p