SVJETSKA MODA

Naomi Campbell zvijezda nove Yamamay kolekcije

Top model kao kultni simbol za talijansku ljepotu i eleganciju

Yamamay 
Nova Yamamay božićna kolekcija savršeno je prikazana kroz zavodljiv pogled, besprijekornu kožu i impresivno tijelo prvog britanskog super modela – Naomi Campbell.
 
Buntovna, snažnog, neovisnog duha i inspirativne snage, jedna od najprepoznatljivih modnih ikona, poznata kao Crna pantera, obilježila je svijet mode te postala prvi tamnoputi model na naslovnici prestižnih časopisa poput Time magazina i Vougea.
 
Yamamay
Kraljica modnih pisti, u Yamamay kampanji, pozirala je pred objektivom jednog od najistaknutijih modnih fotografa - Maria Testina. Za ovu kampanju, osim fotografskog umijeća, Mario Testino pokazao je kako je prije svega umjetnik, komunikator, ali i veliki profesionalac s dugogodišnjim iskustvom u svijetu modne industrije. Istinska poveznica između Naomi i Yamamaya prikazana je kroz zadivljujuće, senzualne, ali i slike ispunjene emocijom. Osim što igra glavnu ulogu u novoj kampanji, Naomi Campbell dizajnirala je jedinstvenu i limitiranu kolekciju “IAMNAOMICAMPBELL” koju prožima istinski duh jake, sexy i zavodljive žene obuhvaćene ovom jedinstvenom božićnom pričom.
 
Yamamay
Senzualno crne, sexy crvene i kraljevski ljubičaste nijanse obogaćene su luksuznim detaljima koji ovu kolekciju čine izrazito poželjnom. Ova ekskluzivna suradnja uključuje sedam linija koje se međusobno razlikuju, ali svaka od njih ima zajednički element – senzualnost koja je neizostavni element DNK Naomi Campbell.
 
Yamamay  
Foto: PR
 
Komade iz Yamamay kolekcije koju nosi Naomi te cijene komada pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 19.11.2015. u 10:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p