SVJETSKA MODA

Naša prekrasna Valerija Šestić u kampanji za Pull&Bear

Pogledajte što je španjolski modni brand pripremio za proljetnu sezonu
Nakon što je u rujnu 2011. godine debitirala na pistama njujorškog tjedna mode, naša Valerija Šestić nastavila je nizati uspjehe u modnome svijetu. U međuvremenu je promijenila boju kose te nas ovih dana, sa svojom platinasto plavom kosom povezanom u razbarušenu pletenicu, prodorno gleda sa službenih vizuala nove kampanje branda Pull&Bear.

Španjolska high street kuća uz Valeriju je angažirala i druga zvučna imena iz svijeta ženske i muške mode (Simone Nobili, Daniela Braga i Justin Barnhill), a zgodna četvorka na kanarskom otoku Lanzarote pokazala je kojim ćemo se odjevnim trendovima veseliti u toplijoj sezoni. Za potrebe kampanje stvoren je zamišljeni svemir, inspiriran SF klasicima 50-ih, koji je dočarao dva najjača trenda sezone po izboru Pull&Beara; etnički i orijentalni.

Inspiracija za kolekciju jasno se prepoznaje u bogatim printevima i vezovima, prirodnim materijalima, toplim zemljanim bojama i romantičnoj čipki, a što je sve Pull&Bear pripremio za proljetnu sezonu, provjeriti možete u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Pull&Bear

Objavljeno: 11.02.2013. u 13:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p