SVJETSKA MODA

Ne postoji bolja suradnja od one Burberryjeve i Vivienne Westwood

Ekskluzivnoj suradnji pridružila se i Kate Moss

Burberry je najavio suradnju s Vivienne Westwood još u srpnju 2018. putem Instagram objave na kojoj smo mogli vidjeti portret Riccarda Tiscia, Vivienne Westwood i Andreasa Kronthalera. U studenom su ove gigantske modne kuće najavile limitiranu kolekciju koja će biti inspirirana britanskim baštinskim djelima, a sada je čitava kolekcija konačno doživjela i svoju grandioznu premijeru!

Konačno je izašla dugoočekivana kolekcija koja uključuje suradnju između Vivienne Westwood i Burberrya! Kolekcija koju je snimio poznati fotograf David Sims u Londonu ne obećava ništa drugo nego pravi modni blockbuster. Kate Moss, Sistren, Leonard Emmanuel, LadyFag, Josh Quinton, Andy Bradin, Claudia Lavender, Marco Motta, Sashadavai i Jacob Shifrin tako su modelirali brojne unisex komade iz ove kolekcije. Među prepoznatljivim Westwood dizajnom, koji uključuje hugger jakne s dvostrukim kopčanjem, našla se i jedna sasvim posebna oversized majica s potpisom slavne dizajnerice. U kolekciji također možemo vidjeti slavne Burberry karirane balonere, a cijela kolekcija odiše i punk estetikom. Ostvarena dobit kolekcije podržat će dobrotvornu organizaciju 'Cool Earth', a Westwood će također prilagoditi četiri ekskluzivna komada iz kolekcije aukciji kako bi se postigla daljnja podrška za dobrotvorne organizacije.

"Vivienne Westwood bila je jedna od prvih dizajnerica koja me natjerala da i sam postanem dizajner, a kada sam tek krenuo s Burberryjem, znao sam da će to biti savršena prilika za zajedničku suradnju. Ona je buntovna, punk i besprijekorna u svojoj jedinstvenoj reprezentaciji britanskog stila, koji je inspirirao mnoge od nas. Nevjerojatno sam ponosan na činjenicu da ćemo zajedno stvarati“, kazao je Riccardo Tisci.

Foto: Burberry, Instagram
Objavljeno: 06.12.2018. u 15:53

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p