SVJETSKA MODA

Nemate ideja za Halloween?

Ima ih fotograf Zvonimir Ferina!

Ukoliko volite slaviti Halloween koji iz godine u godinu postaje sve popularniji kod nas, zasigurno već danima smišljate savršen styling i make up za tematski party. Ako vam nedostaje ideja u što se maskirati ili kakav make up napraviti, fotograf Zvonimir Ferina i make up artistica Kasandra Draganić zajedno sa šest hrvatskih blogera imaju nekoliko zgodnih rješenja!

  

Ideja o Halloween priči sa blogerima se rodila sasvim spontano u mnoštvu ideja koje u suradnji sa fotografom Zvonimirom Ferinom pokušavam realizirati. Pošto sam imala u planu pozabaviti se materijalima i tehnikama koje do sad nisam koristila da bih izradila nekoliko interesantnih make up lookova za nadolazeću Noć vještica, a u isto vrijeme smo radili na projektu sa blogericom Isabellom Rakonić, odlučila sam to povezati i dodati u cijelu priču element modnih blogera. Osim Isabelle, Tina Lončar nam je već više puta bila u rukama i rado surađujemo, tako da sam bila sigurna da će i na ovu ludost pristati, što se pokazalo točnim. Već duže vrijeme sam imala želju napraviti Dia de los muertos look u nekoj modnoj priči i svaki put kada bih o tome razmišljala, samo i jedino mi je Ana Bacinger padala na pamet i ovo je bila savršena prigoda. U potrazi za Marilyn Monroe među blogericama, predivna Karla Anić je bila pun pogodak i vrlo rado se odazvala pozivu kao i Dino Bonačić. On je zaokružio cijelu priču kao bloger koji se istaknuo svojim stilom te je vrhunski odradio i ulogu Jokera koju smo mu dodijelili. Svi su odlično prihvatili samu ideju i pokazali da smo napravili pravu stvar, odabrali kreativne ljude koji su otvoreni za nešto drugačije projekte. 

Make up koji sam radila je donio više izazova, osim što sam prvi put koristila neke materijale te je ovo bio svojevrstan eksperiment, nadam se uspješan, veliki je izazov bio svaki make up odraditi tako da look ne bude samo zastrašujući, već da svakome pristaje i u konačnici, bude i lijep."  ispričala nam je detalje o cijelom projektu Kasandra.

  

Paralelno s projektom o hrvatskim blogerima koji su se našli u Halloween priči Zvonimira Ferine, dvojac je odlučio pokrenuti svoj blog naziva Shut up and Style na kojem će nas povremeno uveseljavati svojim radovima.

Kako  vam se sviđaju hrvatski blogeri u ovoj ulozi?

photos: Zvonimir Ferina

make up: Kasandra Art Make Up

modeli: Isabella Rakonić, Dino Bonačić, Karla Anić, Tina Lončar, Ana Bacinger

http://supandstyle.blogspot.com/

Objavljeno: 29.10.2012. u 10:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p