SVJETSKA MODA

Neodoljiv osmijeh Filipa Juričića

Glumac krasi naslovnicu storybook magazina

U novom broju najboljeg hrvatskog lifestyle magazina storybook kroz iskren razgovor i fotografije inspirirane briljantnom glumačkom improvizacijom, zvijezda RTL-ovog serijala Filip Juričić predstavio se onakav kakav doista i jest, kao - good guy.

Jesensko izdanje uz talentiranog Filipa donosi pregršt modnih i beauty priloga o aktualnim trendovima, ženstvenim siluetama, atraktivnim teksturama i uzbudljivim bojama koji dolaze kao savršena priprema za hladne dane sa stilom.

Kroz dramatičan modni editorijal predstavlja se storybookov gost urednik Robert Sever, najavljujući povratničku reviju na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u.

U iskrenim intervjuima oduševiti će vas hollywoodska zvijezda Matthew McConaughey i kralj vrhunskog espressa Andrea Illy. Ljudi koji su odbacili uspješne karijere i počeli graditi neke nove živote daleko od svega pričaju o svojim formulama za - sreću.

Tu su i sjajna štiva već dobro poznatih kolumnista Romana Bolkovića, Mirele Forić Srna, Mije Kovačić, Ace Stankovića, Danijele Trbović, Milane Vlaović i Ivana Vukušića, kojima se od ovog broja pridružio i jedan novi autor - priznati arhitekt Ante Vrban sa svojom intimnom pričom.

Uživajte uz razgovore sa književnikom S.J. Watsonom, umjetnicima koji pričaju o svojim ateljeima... i još mnogo toga što će vas zabaviti i zaintrigirati u slijedeća dva mjeseca uz magazin storybook.

Novo izdanje magazina storybook izlazi 27. rujna.

 

Photo: storybook

 

Objavljeno: 26.09.2013. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p