SVJETSKA MODA

Nicole Kidman u svom najprirodnijem izdanju

Dvije prekrasne naslovnice Voguea za slavnu glumicu

Još uvijek se sa simpatijom sjećamo Nicole Kidman iz 90-ih godina, kada je kao crvenokosa ljepotica zavodila svojim bujnim kovrčama i prekrasnim plavim očima. No, kako su godine prolazile, lice lijepe Australke sve više se mijenjalo, a glumica je očigledno krenula u potragu za izvorom stalne mladosti, koji je, prema riječima stručnjaka, pronašla u obožavanom botoksu.

Kako bi izgledala mlado i bila jednako tražena glumica kao i desetljeće ranije, Nicole se navodno redovito podvrgava tretmanima botoksa, a osim zaglađene kože, usne također odaju kozmetičku intervenciju, za koju su zaslužni fileri.

S obzirom na pomalo izobličenu fizionomiju lica u odnosu na 90-te, ugodno su nas iznenadile naslovnice koje je Nicole snimila za njemački Vogue. Izdanje za kolovoz tako donosi jedan crno-bijeli cover, koji potpisuje Patrick Demarchelier, dok je autorica drugog covera, na kojem glumica pozira izražajnog pogleda, fotografkinja Camilla Akrans.

Snimajući za Vogue, Nicole je pokazala svoje najprirodnije izdanje u posljednjih nekoliko godina, a vama ostavljamo na procjenu je li glumica popustila s beauty tretmanima ili su za njenu prirodnost zaslužni profesionalni fotografi.

H.B.
Photo: Vogue Germany


Objavljeno: 15.07.2013. u 18:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p