SVJETSKA MODA

Nikada nećete pogoditi tko je prošetao Chanelovom revijom

Spoj mode i glazbe uvijek će biti pun pogodak!

Bio je to poprilično veliki tjedan za New York kada je riječ o modi. Tako smo mogli svjedočiti brojnim održanim revijama od Alexander Wanga pa sve do Versacea koji je promijenio svoju milansku adresu u grad koji nikada ne spava. Sada je na red došao i Chanel koji je održao svoju reviju 'Métier d'Arts' u kultnom njujorškom muzeju 'Metropolitan Museum of Art'.

Nakon niza održanih revija najpoznatijih svjetskih luksuznih brendova poput Versacea ili Alexander Wanga, ovog tjedna je u New Yorku svoju reviju održao i Chanel. Karl Lagerfeld predstavio je svoju kolekciju u egipatskom hramu 'Dendour' u kojem su se nalazili gosti poput Lily-Rose Depp, Sofie Coppole i Marion Cottilard. Cijela revija odisala je egipatskom estetikom, a dominantni materijal bio je tvrdi metal, ali i koža, pa smo tako imali prilike vidjeti metalne jakne i hlače, duge bijele suknje, kao i crne dugačke kožne kapute. Na reviji smo mogli vidjeti i brojne modne dodatke poput šešira koji su dizajnirani u suradnji s pariškom modnom majstoricom Maison Michelom. I baš kao i na Wangovoj reviji, bio je jedan poseban gost: Pharrell Williams.

Popularni pjevač koji nas je zaludio svojim hitom 'Happy' ovoga je puta propustio prvi red i umjesto toga se odlučio prošetati modnom pistom, praveći društvo ostalim modelima uključujući Karlovu trenutno omiljenu djevojku, Kaiu Gerber. Pharrell je nosio par zlatnih hlača i zlatni, pomalo božićni džemper, u pravom 'Fair Isle' stilu. No ovakav Chanelov pothvat možda nas ni ne čudi s obzirom na to da se Pharrell udružuje s Karlom na nadolazećoj kolekciji koja će biti objavljena u proljeće 2019. godine. Kako se slavni pjevač snašao u ulozi modela, pogledajte u ispod priloženom videu. 

Foto i video: Chanel, Youtube
Objavljeno: 06.12.2018. u 11:03
Tagovi: Chanel

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p