SVJETSKA MODA

Nives Vinčić

Izabrana je hrvatska predstavnica Ford Supermodela

Sinoć je u Zagrebu izabrana djevojka koja će Hrvatsku predstavljati na prestižnom svjetskom izboru FORD SUPERMODEL OF THE WORLD koji se u siječnju 2008. održava u New Yorku. Titula hrvatskog FORD Supermodela pripala je Nives Vinčić iz Zagreba. Ona je jedna od 20 finalistica hrvatskog izbora odnosno jedna od pet djevojaka (Ariana Knego, Kristina Brkić, Nives Vinčić, Klara Romac, Una Barković) koje su prema odluci ocjenjivačkog suda ušle u najuži krug izbora hrvatske predstavnice za ovu prestižnu titulu.  Nives će tako predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru FORD SUPERMODEL OF THE WORLD slijedeće godine u New Yorku na kojem će sudjelovati više od 50 djevojaka- finalistica iz cijeloga svijeta. Pobjednici na svjetskoj razini, onoj koja će biti odabrana u siječnju 2008. u New Yorku, pripast će poslovni ugovor vrijedan 250.000,00 dolara.
Vidno uzbuđena i sretna zbog pobjede Nives Vinčić kratko je izjavila: „Zaista sam vrlo sretna i iznenađena. Ne bi bila istina kad bi rekla da se nisam nadala pobjedi jer sam se ipak prijavila na ovaj natječaj, ali me je pobjeda ipak iznenadila. Veselim se putovanju u New York i izboru, a sada slijede tri mjeseca priprema! Dosta posla je pred nama i doista želim najbolje iskoristiti ovu priliku!".

Tijekom Izbora u suradnji s tvrtkom NIVEA, partnerom ovogodišnjeg Izbora, dodijeljena je i jedna posebna nagrada za NIVEA BEAUTE LICE koja je pripala Nini Savić.

O izboru hrvatske predstavnice odlučivao je ocjenjivački sud sastavljen od istaknutih osobe iz modnog i medijskog svijeta kao što su: Robert Knapp iz agencije FORD New York, Fraser Thomas iz agencije MODELS 1 London, Fernando Merino iz agencije GROUP Barcelona, Simone Farinola iz agencije WHY NOT Milano, FORD SUPERMODEL Hrvatske 2005. Antonija Bralić, prva pratilja Miss svijeta 1995. godine i hrvatska predstavnica na natječaju FORD SUPERMODEL 1994. godine na Havajima Anica Kovač (Martinović), manekenka Jasmina Hdaga, modna dizajnerica Loredana Bahorić, modni dizajner i stilist Robert Sever, modna dizajnerica Zrinka Haddad, fotografkinja Mare Milin, modni urednik magazina ELLE Saša Joka, glavna urednica magazina COSMOPOLITAN Slavica Josipović, urednica u tjedniku GRAZIA Renata Rašović i Josip Delač iz tvrtke NET projekt.
 
U ulozi voditeljice Izbora nastupila je Vlatka Pokos, a djevojke su pistom prošetale noseći kreacije Urban Republica, Image Haddada i Miss Sixty te cipele Luciano Padovan i Ossessivo. U zabavnom dijelu programa nastupile su Maje Šuput i skupina Feminem sa obradom hita „Pusti pusti modu" te Lana Klingor i Connect.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin od proljeća ove godine vlasnica je licence FORD SUPERMODEL za Republiku Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu.

 
Objavljeno: 15.10.2007. u 13:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p