SVJETSKA MODA

Noćna mora iz djetinjstva postala je fora

U prodaji su Startas tenisice, ako ih se želite dočepati, požurite, broj je ograničen!
Nakon svjetske premijere na sajmu muške mode Pitti Immagine Uomo u talijanskoj Firenci i predstavljanja u modnom studiju Le Swing tijekom sajma Bread&Butter u Barceloni, redizajnirani modeli legendarnih Startas tenisica od danas se mogu kupiti kod nas!
Prvih 999 modela iz STARTAS pred-kolekcije pušteno je u prodaju točno u podne  u zagrebačkom dućanu Sheriff&Cherry u Medvedgradskoj ulici i na toj će lokaciji biti dostupne do subote 19. lipnja. Povodom početka prodaje veliki broj Startas obožavatelja okupio se u zagrebačkom dućanu Sheriff&Cherry kako bi na vrijeme odabrali i kupili svoj par novih Startasica, a među prvima tamo su bili rukometni reprezentativac Damir Bičanić, fotografkinja Mara Bratoš, pjevačica i tv voditeljica Ida Prester, model Iva Dragović, Boris Banović - Fashion Guru te brojni drugi. Nakon Zagreba, tenisice se od sljedećeg tjedna u ograničenoj količini mogu pronaći i u rovinjskom dućanu Sheriff&Cherry, zagrebačkim dućanima Viktor Koncept i Prostor, te dubrovačkom butiku Maria. Raspon cijena STARTAS tenisica iz ove prve pred-kolekcije kretat će se između 280 i 450 kuna, ovisno o modelu.
Za redizajn i novi izgled legendarnih sportskih tenisica STARTAS proizvedenih u vukovarskoj  tvornici Borovo zaslužan je kreativni studio Sheriff&Cherry na čelu s rovinjskim dizajnerom Maurom Massarottom.

„Vjerovao sam kako smo napravili odličan posao i domaćem, ali i svjetskom tržištu ponudili odličan i vrlo moderan proizvod iz Hrvatske! Nakon velikog uspjeha tijekom prezentacije u Firenci i Barceloni s nestrpljenjem smo očekivali i hrvatsku premijeru, a nakon što smo vidjeli kako su domaći ljudi danas prihvatili novu STARTASicu siguran sam kako je moja nekadašnja 'dječja mora' već sada veliki modni hit!", izjavio je dizajner Mauro Massarotto nakon početka prodaje novih Startasica u Hrvatskoj! Svoje nove omiljene tenisice potražite i na www.longlivestartas.com.
Objavljeno: 16.07.2008. u 22:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p