SVJETSKA MODA

Nova Burberry kolekcija nas je osvojila

Strukturirano i prozirno glavne su značajke Resort kolekcije
burberry
 
Burberryjev dizajner Christopher Bailey napravio je stilski zaokret naspram svojih prijašnjih kolekcija: strukturirani dizajn komada u novoj Resort kolekciji za 2016. godinu utemeljen je na potpuno drugačijoj modnoj viziji od boemskih komada viđenih u prošim sezonama.
 
Čipka, macramé i zlatni vez spojeni su u prekrasnu novu kolekciju čija su glavna obilježja kontrast i teksturiranost. Glavni kreativni i izvršni direktor prestižnog brenda novu je kolekciju dizajnirao za modernu pripadnicu visokog društva, a ideja iza pojedinačnih komada je one-piece funkcionalnost što je kao koncept analogno s količinom haljina i kaputa koji čine kolekciju.
 
burberry
Kaputi kolekcije su čistih linija, karakterističnog A kroja i pomalo dramatični u toj jednostavnosti, a nerijetko imitiraju teksturu haljina. S druge strane, haljine su izrađene od čipke raznih boja, zlatnog macraméa i izvezenog pamuka, presiječene s potpuno providnim dijelovima koji su komadima trebali dati notu seksipila. Kolekciju pogledajte u našoj galeriji.
 
J. S.
Foto: PR
Objavljeno: 23.05.2015. u 13:06
Tagovi: Burberry, kolekcija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p