SVJETSKA MODA

Nova Fenty kolekcija slavi modu različitosti, prkosa i individualnosti!

Sjajna modna priča koja dolazi u tri serije!

Možemo se složiti kako je Rihanna već odavno puno više od pop zvijezde te da je njezino beauty i modno carstvo, sjajno konstruirana business priča koja donosi nešto svježe, drugačije i odvažno. Usprkos pandemiji koronavirusa koja je usporila svaki aspekt djelatnosti, Fenty se vraća odličnom novom kolekcijom koja u sebi sažima sve ono što moda jest – individualnost i posebnost!

Rihanna je na Instagram profilu modnog brenda Fenty najavila izlazak nove kolekcije za koju možemo reći da opravdava sve što smo i očekivali. Posebnost 6-20 kolekcije krije se u tome što će na tržište doći u tri 'vala', odnosno u sklopu tri različita datuma. Potvrđeno je da je riječ o 11. i 18. lipnju te 15. srpnju, stoga jedino što nam preostaje jest željno iščekivati odjevne predmete za koje ne dvojimo da će ponuditi prijeko potrebu svježinu i interesantnu estetiku. Zasad nailazimo na odvažne odjevne priče koje koketiraju s modom 90-ih, baggy detalje karakteristične za rave scenu, ekscentrične printove i grunge elemente. Sve to upućuje na vizualnu ideju koja ne poznaje predrasude i ostavlja dovoljno velik kreativni prostor za istraživanje mode kao takve, ali i samoga sebe.

Okosnica najnovije 6-20 Fenty kolekcije svakako je eksperimentiranje s vlastitim vizualnim identitetom, zadiranje u različite sfere odijevanja, kao i istraživanje kulture mladih i njihova odijevanja. Fotografije kampanje potpisuje Lea Colombo, a već iz prvog pogleda vidljivo je da brend Fenty doista misli ozbiljno kada je riječ o modi koja prelazi puku granicu trenda i postavlja nove konstrukcije kreativnosti. Vjerujemo da će 6-20 biti prava modna poslastica za sve one koji se ne boje izlaska iz zone komfora, zagovaraju različitost i pozitivan stav koji nadilazi granice, kako odijevanja, tako i društvenih barijera.


Objavljeno: 10.06.2020. u 13:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p