SVJETSKA MODA

Nova H&M Studio kolekcija donosi divne jesenske komade

Kolekcija koja je u trgovinama dostupna od danas!

Možemo se složiti kako je H&M jedan od onih high street brendova kojima se uvijek vraćamo, a razlog zašto je to tako leži u činjenici kako se radi o brendu koji ne odustaje od svoje prepoznatljive estetike koja je posebno prisutna u studio kolekcijama. Ona najnovija, za jesen/zimu 2019., donosi odlične modne komade koji će se, sigurni smo, savršeno uklopiti u svačiji stil.

H&M Studio ovog puta predstavio je kampanju za novu kolekciju koja se od danas može pronaći u trgovinama, a donosi odlične nosive komade u kojima je stylish jesen, ali i zima zagarantirana. Fotografije kampanje potpisuje Christian MacDonald, dok je za styling bila zadužena Ludivine Poiblanc. Snimljena na ulicama New Yorka, ova kampanja predstavlja snažnu ženu koja se ne boji pokazati svoje samopouzdanje i izraziti osobnost odjećom. Kombiniranje materijala, krojeva, ali i stilova, kao finalni produkt ponudilo je odjevne predmete koji su nosivi u različnim prigodama, a naglašavanje ženske siluete dodatno je doprinijelo elegantnom, ali moćnom dojmu cijele kolekcije.

Ono što definitivno neće proći nezapaženo je crni statement kaput koji seže gotovo do gležnja. Upravo ovakvi modeli najviše doprinose kreiranju izgleda koji neće proći nezapaženo, pritom se oslanjajući na vječnu klasiku koja baš uvijek izgleda savršeno. Što se tiče ostataka odjeće, udobni džemperi, zanimljive košulje i topovi sigurno će pronaći svoje mjesto u brojnim kombinacijama, a asimetrija koja je prisutna u dizajnu još je jedan element koji na sjajan način kombinira klasiku i moderan izgled. Želite li nešto glamurozniji prizvuk, u kolekciji se nalaze i šljokasti modeli, kao i oni svilenog materijala, stoga ne sumnjamo da ćete pronaći baš ono što tražite i u potpunosti oduševiti posebnim, drugačijim i upečatljivim izgledom.Foto: H&M/Christian MacDonald
Objavljeno: 05.09.2019. u 11:05

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p