SVJETSKA MODA

Nova kolekcija mlade dizajnerice za koju morate čuti!

Zanimljiva modna priča u kojoj će se pronaći svaka žena!

Elhana Idrizovic mlada je dizajnerica s završenim fakultetom modnog dizajna u Düsseldorfu, a trenutno pohađa diplomski studij modnog menadžmenta na sveučilištu u Rimu. Karijeru je započela radeći u Londonu kao asistent svjetski poznatom dizajneru Erdemu, a nedavno se odvažila i na lansiranje svog vlastitog brenda - Hanuschka.design!

Hana, kako je od milja zovu, svoj dizajn temelji na vjeri u snagu i vještinu izrade. Um i ruka rade zajedno kako bi oživjeli maštu i donijeli inovaciju u tradicionalne vještine izrade. U srcu je pripovjedačica koja kroz svaku kolekciju priča priču žene u društvu, kroz povijest i vrijeme. Njezina dramatična i izražajna moda je u službi svake od nas jer kako se osjećamo je puno bitnije od toga što nosimo.Hana je prije nekoliko dana lansirala i svoju prvu kolekciju koja je spremna za prodaju. Femina je inspirirana muškim odijelima iz 40ih i 50ih godina, a nastoji ukazati na borbu i neprestanu transformaciju žene u društvu, stavljajući fokus na njezino umijeće i uspjeh, a ne samo figuru. Posvećena je ženi kao simbolu pokreta za ljudska prava, a unikatni komadi imena nose po damama koje su uspjele učiniti nemoguće u svoja doba, tako krčeći put za nas.

Femina je od ovog tjedna dostupna u concept store Burtuqaali, kao i na web stranici, a uskoro će ju biti moguće nabaviti u Zagrebu i Beogradu.

Foto: PR
Objavljeno: 19.11.2020. u 14:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p