SVJETSKA MODA

Nova linija Victorie Beckham

Haljine po prihvatljivim cijenama

Iako su ju već na početku otpisali kao ozbiljnu dizajnericu, Victoria Beckham je okupila impresivan broj svjetskih celebsica koje su se pronašle u njezinim kreacijama.

Gwyneth Paltrow, Oprah, Michelle Obama, Olivia Palermo, samo su neke od slavnih dama koje u svom ormaru posjeduju poneku kreaciju s potpisom ambiciozne Vicky.

Sljedeći val kritika na račun dizajnerice, upućen je radi enormno visokih cijena koje konkuriraju nekim svjetskim kućama sa znatno bogatijim nasljeđem i jačim brendom no što je trenutno Victoria Beckham.

Kako bi zadovoljila potražnju za njenim haljinama i uštukala kritičare, Victoria je odlučila predstaviti posebnu liniju naziva Victoria by Victoria Beckham. Prva kolekcija se bazira na haljinama inspiriranim 60-im godinama.

                               

Mašnice, razigrani printevi i dosta opuštenija silueta no što je u njenoj prvoj liniji, jasno daju do znanja kako je ciljala na nešto mlađu populaciju koja svoju odjeću traži u high street trgovinama.

„Ovo su haljine  kakove sam tražila već neko vrijeme. Savršena ljetna haljina, nešto što je zabavno, lako za nositi, nešto što će vas veseliti iz dana u noć" - izjavila je WWD-u. Cijene haljina će se kretati od 350 do 550 funti.

 

photo: wwd

Objavljeno: 30.06.2011. u 19:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p