SVJETSKA MODA

Nova must have Seventy kolekcija

Dizajnerski odmak od uobičajenih, klasičnih krojeva i oblika

Inovativni taktilni efekti nove Seventy by Sergio Tegon kolekcije za proljeće-ljeto 2016. naglašavaju dizajnerski odmak od uobičajenih, klasičnih krojeva i oblika. Oversized, pomalo škrte linije dominiraju kolekcijom stvarajući meke i opuštene siluete.

Blejzer se vraća na velika vrata, realiziran u glatkim tkaninama pidžama odijela s klasičnim te dvostrukim kopčanjem. Revolucionaran pomak se događa i s hlačama, husarski krojevi, trapezice i šorceve povezuju opuštene linije i visoki struk. Poplin materijali vraćaju se u obliku raskošnih košulja i casual majica te se kombiniraju s tailleur hlačama. Odijela preuzimaju ulogu večernjih haljina, naglašavajući eleganciju i opušteni seksipil modernih žena.

 

Coachella couture donosi nam inovativne geometrijske vezove u različitim teksturama i veličinama za atraktivne formalne kombinacije. Printevi dominiraju ovom inače casual kolekcijom, kašmirski i cvjetni uzorci stvaraju novi trodimenzionalni tribal motiv. T-shirti i pletenina pomalo ironično i neformalno nadopunjuju siluete dizajnerskih tema kolekcije.

 
Foto: PR
Objavljeno: 01.04.2016. u 15:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p