SVJETSKA MODA

Nova Reebok kolekcija odličan je odabir za sve one koji se ne boje izazova

Reebok x Gigi Hadid Trail oduševljava na prvi pogled!

Reebok i Gigi Hadid novom su kolekcijom za jesen/zima otkrili novo poglavlje svoje dizajnerske suradnje. Međunarodna modna ikona Gigi Hadid, svoj je besprijekoran stil i vještine s modne piste vješto prenijela na niz novih silueta odjeće i obuće. Neustrašiv stav i neograničena energija ovog super modela nadahnuti su jahanjem i odbojkom kojima se uspješno bavila u djetinjstvu.

Njezina ljubav prema sportu obilježila je ovu liniju koja potiče pojedince da se odvaže na avanturizam i istraže prirodne divljine. "Imam neograničen osjećaj za prirodu. Moći disati i gledati u nebo i osjećati se neograničeno. Kad osjetite svoju slobodu, možete ostvariti bilo što. Inspirira me sve što je vezano za prirodu. Svjetlo, boje, energija i njezina kompleksnost. Moja nova kolekcija inspirirana je upravo prirodom uz imperativ zadovoljavajućeg performansa u svim uvjetima" - izjavila je Gigi Hadid.Kolekcija Reebok x Gigi Hadid donosi nove stilove inspirirane Reebok kolekcijom iz devedesetih uz naprednu tehnologiju, funkcionalnost i paletu boja - od pustinjske kaki i nebesko plave u atraktivnim kombinacijama s bijelom i crnom bojom. Svrsi shodna estetika oslanja se na novu DMX 2k Zip siluetu i nizu prozračnih odjevnih predmeta, uključujući dvodijelne trenirke, prsluke i sportske grudnjake.

Besprijekornim spajanjem funkcionalnosti i stila, kolekcija nadilazi navike svakodnevnog života pružajući osjećaj ultimativnog zadovoljstva. Slaveći Reebokovo naslijeđe i Gigin nevjerojatan duh, ova nevjerojatna kolekcija vodi nas na put po neistraženim svjetovima i galaksijama. Imate li namjeru krenuti u svoju divlju avanturu, Reebok x Gigi Hadid kolekcija je dostupna od 24. listopada na Reebok.com i u Shoosteru.


Foto: PR
Objavljeno: 28.10.2019. u 15:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p