SVJETSKA MODA

Nova Reebok kolekcija savršen je odabir za dnevne, ali i večernje kombinacije!

Meet You There ruši sve standarde!

Snimljena na pustim ulicama Londona, nova Reebokova kolekcija za jesen/zimu 2019 pod nazivom Meet You There slavi one neustrašive žene i muškarce koji se ne boje izdvojiti iz mase i činiti stvari drugačije. Nastala iz snažne ambicije brenda, kolekcija želi ohrabriti sve kreativne pojedince da sruše standarde i omogući im stvaranje vlastitog prepoznatljivog identiteta.

Pored Cardi B, kao zaštitno lice MYT kolekcije, kampanja ujedinjuje i šest pojedinaca koji kroz svoju neprestanu želju da ruše standarde na najbolji način prezentiraju svoju kreativni svijet. S najboljim europskim underground DJ-evima i glazbenicima - DJ Taylah Elaine, Amber Donoso, pjevačica i kantautorica iz Čilea, Chloëdees, voditeljica na NTS radiju, DJ Ruby Savage iz Nizozemske, DJ Bambounou iz Pariza te Tommy Gold iz Londona; kampanja je utjelovila najkvalitetnije klupsko okruženje u kojem su nastale neke od najkreativnijih suradnji.


MYT kampanja predstavlja kolekciju dojmljivim lookbookom i 45 sekundnim video spotom u kojem Cardi B ukazuje na važnost osobnog stila te vjernost samoj sebi. Iz svog osobnog potpisa „čudnu“, Cardi B pokazala je savršen primjer kako uspijeva raditi stvari na svoj autentičan način, čak i kada je u pitanju moda. Kreirana za žene i muškarce, već na prvi pogled kolekcija osvaja svojom individualnošću i zasigurno će naći mjesto u svačijem ormaru. Komadi dostupni u proširenim veličinama, trenirke, sportski grudnjaci, tajice, kratke hlačice i majice, odlikuju se velikim oznakama brenda, jarkim bojama i modernim krojevima koje se mogu nositi na različitim prigodama - od teretane pa sve do noćnih klubova.


Foto: PR
Objavljeno: 06.09.2019. u 13:59

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p