SVJETSKA MODA

Nove kampanje kuća Gucci i Burberry kao odična uvertira u blagdansko ludilo!

Ricardo Tisci i Alessandro Michele u blagdanskom duhu
Prve velike modne kampanje uobičajena su najava za dolazak blagdanske sezone, a dva velika modna giganta, Burberry i Gucci potrudili su se istu učiniti itekako posebnom. Iako u potpunosti drugačije, sjajni vizuali razlog su zašto brojni obožavatelji hrle vidjeti što spremaju Ricardo Tisci i Alessandro Michele.

U naizgled neobičnom okružju, na osunčanoj plaži svoje mjesto pronašla je eklektična šačica ljudi koji vrcaju upečatljivim stilom i još boljom energijom. Upravo ovo je temelj nove Gucci blagdanske „Gift Giving“ kampanje iza čije priče stoji uvijek sjajan Alessandro Michele i Harmony Korine. Uz vibrantne vizuale ready-to-wear kolekcije odjevnih predmeta i raznih dodataka, najupečatljiviji su prepoznatljivi Gucci lajt motivi u duplog G monograma i Flora printa. Kultna Harmony Korine, osim sjajnih fotografija, blagdansku kampanju upotpunila je i kratkim filmom koji možete pogledati u nastavku.

Otkad je Ricardo Tisci zasjeo na tron britanskog giganta, Burberry je doživio potpunu transformaciju i prodisao novim kreativnim plućima. Njegova prva blagdanska kampanja upravo je ugledala svijetlo dana, a ključni akteri su Sasha Pivovarova i Fran Summers. Jednostavnog a upečatljivog naziva „What is Love“, Tiscijeva kampanja je odraz njegove ljubavi prema omiljenoj sezoni u godini. U fokusu je slavlje, zajedništvo te naravno ljubav, a odabir lica ove kampanje nije nipošto slučajan. Fran Summers, Sasha Pivovarova, Yoo Ah-in i Ikram Abdi Omar stali su ispred kamere Mert Alasa i Marcusa Piggotta plešući na hit pjesmu What is Love u nizu odjevnih komada koji se zasigurno nalazi na wish listi brojnih zaljubljenika u modu i ovu modnu kuću.Foto: Gucci, Burberry
Objavljeno: 13.11.2019. u 13:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p