SVJETSKA MODA

Novi ključni komadi popularnog brenda inspirirani logomanijom!

Mona ima novi look!
Otkako se prije dvije godine pojavila i na hrvatskoj sceni, modni brend Mona postao je jednim od ključnih brendova čije stylinge modno osviještene Hrvatice obožavaju nositi. Mona, prepoznatljiva po sjajnim komadima od visokokvalitetne kože, ovih je dana predstavila novi redizajni logo i prateću kolekciju i jako će vam se svidjeti!

Logomanija je svuda oko nas. Modna industrija obgrlila je logo kao 'it' print, a kupci, posebice Gen Z generacija, istoga se ne može zasititi. Stoga nije iznenađujuće kako je Mona u korak s trendovima predstavila kolekciju 'Logomanija' kojom upravo dominira novi logo brenda. U atmosferičnom noćnom okružju Mona Plaza hotela, prije nekoliko dana u Beogradu predstavljena je nova kolekcija koju je popratila regionalna modna scena. Osim novim logom, kolekcija se istaknula neutralom paletom u kojoj dominiraju zemljani tonovi i uvijek dramatična crna.Strogo krojeni sakoi, kaputi, kožne jakne i blejzer haljine ukrašeni su, naravno, novim logom na decentan i manje decentan način, a ponajviše su se istaknule palazzo hlače i pripijene body kombinezoni i tajice. Naravno, „vrag je uvijek u detaljima“ kako kaže stara narodna, a isto tvrdi i Mona jer su upravo najlonke sitnog uzorka, bucket šeširi od kože i mini torbice ono što je zaokupilo našu pažnju i dospjelo na sam vrh 'wish liste'.

Nova Mona kolekcija već je dostupna u trgovinama, a više o istoj te brendu možete saznati na službenim stranicama te na odabranim prodajnim mjestima u Zagrebu i Splitu.


Foto: Mona
Objavljeno: 01.10.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p