SVJETSKA MODA

Novo zaštitno lice Agent Provocateura je..

Paz De La Huerta dobila modni angažman

Glavna zvijezda posljednjeg filma Gaspara Noea (Enter the Void), uvijek intrigantna glumica Paz De La Huerta, postala je novo zaštitno lice kultne kuće Agent Provocateur. Bivša muza dizajnera Zaca Posena pozirala je Johanu Rencku, i snimila nekoliko kratkih filmova koji će se početkom rujna moći pogledati na youtubeu.

U kampanji De La Huerta reproducira svoj poznati „Bad girl" imidž te u bijegu od paparazza pokazuje ono što krije ispod haljine. Kreativna direktorica branda Sarah Shotton izjavila je kako je Paz idealna djevojka za Agent Provocateur: „Uvijek nastojimo birati žene koje doista predstavljaju ovaj brend. Ima predivno tijelo i jako jako jako je seksi".

Paz je poznata kao izvrsna glumica ali i problematična ličnost. Nakon što su joj ove godine zabranili ulazak na Zlatne Globuse jer je bila previše pijana, glumica se prošetala crvenim tepihom i okupljenim medijima spremno pokazala grudi. Prošli mjesec je optužena za napad u jednom baru, kada se pijana obračunala s glumicom Samanthom Swetrom. Provokatorica? Sigurno!

Objavljeno: 01.09.2011. u 17:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p