SVJETSKA MODA

NY FASHION WEEK : Calvin Klein FALL 2010

Jednostavnost koja osvaja

Calvin Klein revija započela je sa nastupom Alve Noto i muzičkom kompozicijom napravljenom posebno za tu prigodu. Soba se zamračila i zamagljeni reflektori pulsirali su u ritmu muzike. Pomalo konceptualni pristup Francisca Coste oduševio je publiku.

Reviju je otvorio crnim kaputom izraženih ovalnih rukava, nastavio sa jednostavnim kostimom, nakon kojeg je uslijedila smjena strukturiranih komada i jednog volumeniziranog. Od boja Francisco Costa ostaje dosljedan pa koristi crnu, bijelu, metalik sivu, boju leda i nespecifičnu za ovaj brend jarko plavu. Calvin Klein je poznat po čistim i jednostavnim linijama što se najbolje vidi na haljinama do koljena koje su uske i prate žensko tijelo. Hlače visokog struka kombinirane sa crnom uskom majicom posutom zlatnim zakovicama i odlična sjajna odijela najbolji su dio kolekcije. Skulpturalni pristup i igra strukture i volumena prožimaju se cijelom Costinom kolekcijom.

 

U prvom redu Calvin Klein revije sjedile su Kerry Washington, Kate Bosworth, Isabel Lucas i Naomi Watts koje su u ovoj jesenskoj kolekciji zasigurno pronašle nove kreacije za javna događanja.

Ana Bacinger

Objavljeno: 19.02.2010. u 12:07

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p