SVJETSKA MODA

Obratite pažnju na ove fashionistice

Alexa, imaš konkurenciju!

Ako vam je Alexa dosadna, a čini vam se kako ni Olivia Palermo u zdanje vrijeme nema dobrih kombinacija vrijeme je da upoznate ove mlade fashioniste za koje prognoziraju da će ih zasjeniti u godini koja dolazi. Alexa i Olivia, pomaknite se malo, jer stižu cure koje ćemo sigurno gledati u idućoj godini i diviti se njihovim kombinacijama.

Edie Campbell je zaštitno lice Marca Jacobsa, Stelle McCartney i Burberrya, a očito je nešto naučila tijekom snimanja jer u zadnje vrijeme je sve zapaženija. Djevojka rockera Johnnya Borella nikad ne iznevjeri na stilskom planu i uvijek izgleda dobro u svojim unisex komadima.

Kad vam je mama Annie Lennox jednostavno morate biti cool. Tali Lennox nije zaplovila glazbenim vodama, nego onim manekenskim pa je tako odradila kampanju za Topshop. Njen stil je pomalo romantičan i koketira s vintage i boho stilom.

Bip Ling je jedna od onih bloggerica o kojima svi pričaju. Osim što joj predviđaju briljantnu karijeru u modnom novinarstvu ukoliko je angažira neki od poznatijih magazina, predviđaju joj i status modne ikone. Zahvaljujući svom pomalo zaigranom looku izgleda poput lutkice!

Elle Fanning je mlađa sestra Dakote Fanning i osim što joj je filmska karijera u usponu, sve češće je viđamo i na listama najbolje odjevenih. Navodno se dizajneri otimaju za nju i zasipaju je svojim kreacijama, ali ona najviše voli Chanel, Rodarte, Marchesu i Valentina.

Djevojka Marka Ronsona, Josephine de la Baume, bavi se modellingom, glumom, pjevanjem, a u zadnje vrijeme i pojavljivanjem u modnim rubrikama. Njen stil opisuju kao kombinaciju francuskog chica i britanske klasične elegancije. Zvuči dobro.

Florrie Arnold je glazbenica i fashionista u usponu. Dosad su je snimili u Dolce & Gabbani, Marcu Jacobsu i Chanelu, a nadamo se da će njene kombinacije snimati i dalje.

Mia Wasikowska nas je oduševila u Alici u zemlji čudesa Tima Burtona, a ne prestaje oduzimati dah na crvenom tepihu. Iako joj mnogi zamjeraju veliku sličnost s Carey Mulligan moramo priznati kako Mia više riskira u modnom smislu.

Valentine Fillor Cordier je nova it-djevojka za koju mnogi smatraju kako će Alexu Chung zbaciti s trona. Kažu kako ona izgleda poput žene čiji bi stil voljela Coco Chanel, stoga ni malo ne čudi što ju je zamijetio i Karl Lagerfeld.

Tennesee Thomas zna kako kombinirati komade iz šezdesetih, statement komade i high street brendove, a njen pomalo uvrnuti stil pravo je osvježenje među pomalo monotonim it- djevojkama koje čim steknu taj status igraju na sigurno.

 

Borina Kopčić

foto: Elle

Objavljeno: 23.12.2010. u 16:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p