SVJETSKA MODA

Očaravajuća hladna sezona u Topshopu

Donosimo lookbook za jesen/zimu 2011./12. poznatog high street brenda

Činjenica je da se hrvatski Topshop ne može usporediti sa onima vani, ako ste bile u Ljubljani u njihovom dućanu već ste tamo mogle primijetiti bolju ponudu. Naše čitateljice u više su navrata svojim komentarima izrazile nezadovoljstvo lošom ponudom u Magma dućanima pa mnoge od njih Topshop komade naručuju preko interneta. Hoće li najljepši komadi nove kolekcije za jesen/zimu 2011./12. stići u naše dućane možemo samo jako željeti, a ukoliko ne stignu u novom lookbooku ih zapikirajte i kupite preko interneta ili vani.

  

Novi lookbook za jesen/zimu nas je totalno osvojio iz posve jednostavnog razloga - svaka mlada dama u novoj kolekciji će pronaći komad za sebe! Pobrinuli su se da ponude različite stilove i u tome uspjeli. Želite li biti boho princeza posegnite za bundama od lažnog krzna, volite li retro stil investirajte u midi suknje i končane veste, a posuđujete li odjeću od dečka - nabavite divne sakoe i hlače na crtu.

  

Nova kolekcija iz Topshopa po našem mišljenju zbilja sadrži nešto za svačiji ukus pa nam ostaje jedino držati palčeve da barem dio ovih fenomenalnih komada stigne i u dućane diljem Hrvatske.

Ana Bacinger

photo: instyle.com

Objavljeno: 08.07.2011. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p