SVJETSKA MODA

Odbrojavanje je gotovo! Zara napokon predstavila kolekciju o kojoj svi pričaju

SRPLS kolekcija prva je ovakve vrste za obožavani brend
Prethodnih dana španjolski brend Zara započeo je s neobičnim odbrojavanjem jedne sasvim neočekivane kolekcije. Od 8. studenog kolekcija naziva “SRPLS” najavljuje se kao izuzetno iščekivanom, te s novim, nenadanim komadima brenda, a prema svemu sudeći, postala je i uspješna.

Čak 50 modela inspiriranih military estetikom danas su ugledali svijetlo dana. Inditex kojem, između brojnih ostalih, pripada i brend Zara, odlučio se tržištu predstaviti kolekciju kakvu dosad još nisu. Naime, radi se o uniseks kolekciji čije su veličine dostupne od XXS do XXL što je još uvijek rijetkost kad su u pitanju mnogi high street, ali i high end brendovi. Pamučne majice, džemperi, pletenina i cargo hlače u jednostavnim zemljanim bojama moguće je kupiti samo putem online trgovine i onog trenutka kad se pojedini komad rasproda, neće ga više vraćati u prodaju. Predstavljeni je i niz modnih dodataka poput kapa, čarapa i slip modela cipela, a zahvaljujući dizajnu, možemo u istima zamisliti i muškarce i žene.

U nedostatku inovativnosti, odnosno prezasićenosti tržišta, ovakvi promišljeni potezi nimalo ne čude jer je Zara jedan od onih brendova koji uspješno drže sam vrh ljestvice modne industrije, bilo da je riječ o profitabilnosti ili dizajnu. U svakom slučaju, kolekciju će obožavati i muškarci i žene, a vjerujemo kako puno veći raspon veličina znači i dolazak puno većeg broja potrošača koji su još uvijek ograničeni izborom na tržištu.
Foto: Zara
Objavljeno: 15.11.2018. u 09:38

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p