SVJETSKA MODA

Odlična jesenska kolekcija Tom Forda

Šljokice i krzno obilježili kolekciju
 
tom ford jesen 2016

Four Seasons hotelu, Tom Ford pokazao je svoju novu kolekciju za jesen 2016. u sklopu New York Fashion Weeka. Kolekciju su obilježili statement remeni te kožni i krzneni materijali.

U svojoj novoj Ready-to-wear kolekciji Ford je komadima istaknuo uzak struk na modelima i to najčešće u pencil suknjama koje su bile ukrašene statement remenima i čizmama do iznad koljena. Predivne kombinacije je zaokružio velikom količinom zlatnog nakita i torbama. Tkanine koje je koristio prave su jesenske s oslikanom kožom, uzorkom riblje kosti ili od tvida te neodoljivo imaju prizvuk starog Hollywooda.
 
tom ford jesen 2016
 
tom ford jesen 2016
 
Žena koju Fordovi komadi predstavljaju je postala dama, dok je za vrijeme njegovog djelovanja u Gucciju bila chic rockerica. U kolekciji se najviše ističu color block krzneni komadi, a mogli smo vidjeti i večernje komadi poput šljokičavih dolčevita kombiniranih uz suknje s resicama. Cijelu kolekciju zaokružuju haljine koje su cijele posute jarkim velikim šljokicama. Tom Ford ponovno je napravio odličnu kolekciju koja, iako je u potpunosti u njegovom stilu, ima odlične nove i inovativne komade za jesen. 
 
tom ford jesen 2016
 
tom ford jesen 2016
tom ford jesen 2016
 
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.09.2016. u 11:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p