SVJETSKA MODA

Oduvijek ste htjeli dizajnirati savršene cipele? Jimmy Choo će vam to i omogućiti!

Odlična prilika da izrazite svoju kreativnost!

Unazad nekoliko tjedana brojne velike modne kuće i dizajnerska imena odlučili su otvoriti svoja vrata publici na vrlo zanimljive načine. Naime, nakon Alexandra McQueena, Jimmy Choo je također pokrenuo sjajnu kreativnu 'radionicu' u kojoj od publike traži dizajniranje savršenih cipela. Naravno, cijela ideja ima pozadinsku priču i to onu humanitarnu.

Možemo se složiti da su cipele 'slaba točka' gotovo svakoj ženi, a Jimmy Choo je dizajner čiji divni modeli uvijek iznova nailaze na oduševljenje. Elegancija i ženstvenost, profinjenost, no i statement izgled samo neki od elemenata s kojima možemo opisati njegov dizajn, a činjenica kako sada imamo priliku u istom i sudjelovati, definitivno je nešto što se ne propušta. Kreativna direktorica, Sandra Choi, na službenom Jimmy Choo Instagram profilu, pokrenula je inicijativu u kojoj želi potaknuti publiku da dizajnira cipele koje potom imaju mogućnost biti dio posebne capsule kolekcije čiji će prihod ići u dobrotvorne svrhe.

U objavi se ističe da je u ovim trenutcima vrlo važno zadržati pozitivan način razmišljanja i zaokupiti se kreativnim zadatcima. Također, priroda je oduvijek bila dio inspiracije te ona i sada, usprkos svemu, nastavlja u svom ritmu. Upravo zato proljeće i svi njegovi motivi poslužili su kao ideja za kreiranje prve 'Choo Sketch' fantasy cipele, a sada Sandra Choi i od publike traži da učine isto. Ovaj hvalevrijedan potez je bez imalo razmišljanja još jedna lijepa priča koju treba podržati, stoga predlažemo da već danas izvadite olovku i papir te se prepustite mašti i ljepoti dizajniranja savršenih cipela!

Objavljeno: 09.04.2020. u 11:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p