SVJETSKA MODA

Omiljeni brend brojnih trendsetterica konačno dolazi u Hrvatsku!

Online COS trgovina koju jedva čekamo isprobati!

Inspirirana umjetnošću, ova modna marka sa sjedištem u Londonu, poznata je po kolekcijama koje u savršenom skladu utjelovljuju inovativni dizajn i postojanu eleganciju. S jednostavnošću i funkcionalnošću u prvom planu, svaki odjevni predmet izrađen je da potraje više od jedne sezone.

COS s radošću najavljuje dolazak na hrvatsko tržište putem online transakcijske trgovine u travnju ove godine. Online trgovina u Hrvatskoj kreće s kolekcijom proljeće/ljeto 2020. koja istražuje upotrebljivost i praktičnost. Kolekcija sadrži inovativne materijale kao što su tkanine obojene biljnim bojama i traper s voštanim efektom. Teksturom i načinom izrade stvoreni su upadljivi efekti s isprepletenim detaljima, a presvučena keper tkanina u kombinaciji s pamukom nova je tehnička ponuda iz koje dolaze istaknuti komadi za sezonu. Zahvaljujući svjesnom unapređenju kvalitete i vrste tkanine u svakoj sezoni, sav pamuk iz kolekcije iz još je održivijih izvora. To uključuje organski, reciklirani i prerađeni pamuk.


Kako bi proslavila pokretanje online trgovine, tvrtka COS udružila se s lokalnim influenserima, Anom Bacinger i Markom Medićem kako bi pokazala svoje omiljene komade iz kolekcije COS na raznim lokacijama u njihovim gradovima.


Foto: PR
Objavljeno: 03.03.2020. u 11:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p