SVJETSKA MODA

"Ona ne troši vrijeme uzalud"

Na tržište izašao neobjavljeni materijal dokumentarca "September Issue"

Najiščekivaniji film o modi protekle godine September Issue izišao je na DVD-u na inozemnom tržištu, a redatelja R.J. Cutlera još uvijek nije pustila modna groznica. Dotični je pokrenuo blog na kojem, kao i mnogi drugi, dijeli svoje stavove i ideje, ali i svoju opčinjenost Annom Wintour koju je pratio tijekom priprema rujanskog izdanja za 2007. Otkrio je način na koji modna Cruella de Vil funkcionira:

„Anin asistent bi mi e-mailom poslao njen raspored za sljedeći dan i ja bi s ekipom isplanirao koje sastanke ćemo snimiti. Meni je i samo čitanje njenog rasporeda bilo fascinantno- parada urednika, stilista, dizajnera, pisaca, modela, umjetničkih direktora, fotografa, trgovaca, filmaša, glumica, javnih osoba, mogula, političara, pa čak i tenisača bila je dovoljna da vam se zavrti u glavi."

Ok, ionako ne možemo zamisliti Annu kako troši vrijeme na ljenčarenje, ali kako uspijeva?

„U Anninom svijetu sve počinje nekoliko minuta prije zakazanog termina. Kasnite li 5 minuta, možete propustiti sastanak u potpunosti. Ona ne troši vrijeme uzalud i tako stigne sve obaviti." napisao je Cutler.

Anna uistinu ima nevjerojatne načine da vam smanji samopouzdanje i učini manjim od makovog zrna, čak i ako dođete na vrijeme možete se osjećati glupo i beskorisno. R.J. Cutler istaknuo je kako bi svaki zaposlenik Anne Wintour trebao dobiti mjesto u nekoj vrsti Kuće slavnih radi svega što proživljava.

 

B.K.

Objavljeno: 24.02.2010. u 11:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p