SVJETSKA MODA

Otkrili smo divan brend čije kolekcije su nas osvojile na prvu!

Kolekcije inspirirane ''slow livingom'' i snažnim ženama

Briga za okoliš i ekološka osviještenost uopće u posljednjih nekoliko godina postali su glavna tema gotovo svake industrije, pa tako i modne, a zahvaljujući kreativnosti mladih, talentiranih eco entuzijasta, sve se više priča o ekološkoj proizvodnji odjeće, održivoj modi i mijenjanju modne industrije kakvu poznajemo.

A da je ''slow fashion'' koncept kojeg sve više dizajnera podržava potvrđuje i ''Dazey''; maleni losanđeleski brend koji će vas potpuno osvojiti svojim trendi, šarmantnim odjevnim komadima s neodoljivom boho prizvukom koje su inspirirane ''slow livingom'', snažnim ženama, umjetničkim ilustracijama i natpisima iza kojeg stoji isključivo jedna osoba; svestrana kreativna Dani, dizajnerica odgovorna za nastanak ovog ekscentričnog zero waste brenda. Svi odjevni komadi u potpunosti su načinjeni od prirodnog, recikliranog materijala, a svaki korak u procesu proizvodnje u skladu je s mjerama koje nalaže ekološka, etička proizvodnja.

Najpopularnije su svakako majice koje su uvjerljivo najprodavaniji odjevni komad u Dazey trgovinama; gotovo svaka kolekcija usko je povezana uz ženske teme, teme suvremenih žena i tema s kojima se suvremene žene konstantno bore. Neke od njih uključuju podsjetnike kao što su briga o sebi, inkluzivnost i ženska prava, a sve kroz pomalo retro, a u isto vrijeme i moderan dizajn pretvoren u chic majice u koje ćete se zaljubiti na prvu.

No, valja obratiti pozornost i na ostatak kolekcije koji uključuje stylish haljine, neodoljive ljetne tute, torbice, pa i nakit koji će savršeno pristajati baš svakom ljetnom outfitu. Baš svaki komad s Dazey potpisom u potpunosti je proizveden ručno, a kompletne kolekcije potražite na službenoj stranici brenda na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani komad.

Objavljeno: 03.05.2020. u 00:00
Tagovi: moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p