SVJETSKA MODA

Otkrili smo divan brend koji će obožavati sve ljubiteljice neutralnih tonova!

USHATÁVA je ruski brend koji uspješno spaja klasiku i kreativnost

Nešto posebniji i drugačiji modni brendovi oduvijek su oni na koje posebno obraćamo pažnju te se uvijek iznova iznenadimo koliko klasika i jednostavnost mogu biti zanimljivi i unikatni. Baš jedan takav brend ovog puta pronašli smo u dalekoj Rusiji, ali zahvaljujući online shoppingu, bilo koji komad u svega nekoliko dana može se pronaći i u vašoj garderobi.

USHATÁVA je ima ruskog brenda koji u svojoj ponudi ima divnu sinergiju klasike i jednostavnosti kojom se prožimaju nešto zanimljivije modne vizije. Već na prvi pogled jasno je da je riječ o brendu koji voli minimalizam, neutralni kolorit i pročišćene linije, ali i zadiranje u krojačke konstrukcije koje na suptilan način zagovaraju i žive individualnost. Tako se primjerice mogu pronaći haljine s detaljima u vidu čvora koji donosi dašak opuštenost i zaigranosti, pritom i dalje aludirajući na svojevrsni dekonstruirani minimalizam. Osim haljina, u ponudi su i različite suknje, kompleti, blejzeri i kombinezoni koji također ne odustaju od prepoznatljivog USHATÁVA modnog potpisa i bez razmišljanja osvajaju na prvi pogled.

Kada govorimo o kombiniranju komada ovog brenda, možemo zaključiti da je riječ o onima koji su kao stvoreni za ženu koja voli nenametljivo poigravanje te nešto drugačiji vizualni izraz, trendove ne prati slijepo, no voli mogućnosti i slobodu koju spomenuti odjevni predmeti pružaju. Baš zato predlažemo da ako se pronalazite u opisu, što prije zavirite u cijelu ponudu jer ne sumnjamo da ćete biti oduševljeni te postojeću kolekciju odjeće, nadopuniti nadasve interesantnim odjevnim predmetima.

Objavljeno: 22.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p