SVJETSKA MODA

Otkriveni novi detalji kolekcije Kenzo x H&M

Fotografije kroz objektiv Jean-Paula Goudea

H
&M s ponosom predstavlja prve fotografije KENZO x H & M kampanje koje je napravila legenda modne i glazbene fotografije Jean-Paul Goude, na kojima su Chance The Rapper, Iman i reperica Suboi. U kampanji se pojavljuje sedam poznatih zvijezda iz svijeta mode, glazbe, umjetnosti i aktivizma, a Chance, Iman i Suboi su prvi ambasadori koji otkrivaju KENZO x H&M kolekciju.

Goude je za potrebe kampanje koristio svoj osobni umjetnički pečat - ručno rađene kolaže, od isječenih i ponovno spojenih fotografija, čime je istaknuo bogatstvo i karakter kolekcije.


Zajedno s prvim fotografijama kampanje, objavljena su i tri filma švedskog redatelja Max Vitalija, s intervjuima koje su dali Chance, Iman i Suboi. Cijela KENZO x H & M kampanja, u kojoj se pojavljuju i svi ostali ambasadori kolekcije- Rosario Dawson, Ryuichi Sakamoto, Chloë Sevigny i Xiuhtezcatl Martinez, biti će premijeno prikazana od 17. listopada na hm.com.


Kolekcija KENZO x H & M bit će dostupna od 3. studenog u H&M trgovini u Centru Cvjetni, kao i u više od 250 H&M trgovina diljem svijeta kao i online.


Foto: Jean-Paul Goude
Objavljeno: 22.09.2016. u 12:13
Tagovi: H&M, Kenzo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p