SVJETSKA MODA

Otvorena je nova modna oaza koju ćete obožavati

Novi atraktivni modni kutak u Beogradu

Modna dizajnerica Ines Janković, koja već nekoliko godina uspijeva ići korak ispred u svojim modnim prezentacijama, ovoga puta je oduševila interijerom njenog novog modnog kutka. Mnogobrojni gosti na otvaranju novog modnog studija Ines Atelier uživali su u zaista jedinstvenom prostoru, ali i novoj kolekciji za jesen-zimu 2019.

Ines Atelier je luksuzni studio na dva nivoa, u kome dominira puno drvo u kombinaciji s mermerom i staklom, s mnogo ogledala, zelenila i prelijepih cvjetnih aranžmana, što ga čini jedinstvenim modnim ateljeom u Beogradu. Poseban dio showroom-a posvećen je poznatoj Bridal kolekciji Ines atelier-a, gdje pored prelijepih vjenčanica, buduće mladenke mogu pronaći i cipele, ukrase, nakit i modne dodatke. Pored izloga s garderobom, kroz cijeli izložbeni prostor postavljena su staklena zvona s aktualnim nakitom. Ines je ovom prilikom promovirala i svoju novu kolekciju za jesen-zimu 2019, koja je jednako mamila uzdahe brojnih dama koje su prisustvovale otvaranju ovog nesvakidašnjeg modnog prostora.

Kao i sve prethodne kolekcije i ova kolekcija Ines Atelier obraća se snažnoj, nezavisnoj ženi novog, modernog doba, koja je i nježna i seksi. Kolekcija obiluje odjelima i sakoima strože forme, naglašenih ramena, rađenim u vunenim štofovima karakterističnim za muška odjela. Kao kontrast, pojavljuju se haljine, bluze i suknje ležernijih materijala, inspirirane ženskom estetikom 80-ih godina, vidljivom u voluminoznim formama rukava i sjajnim materijalima karakterističnim za taj period. Kolorit karakteriziraju intenzivne boje i kontrast zagasitih nijansi kombiniranim s vibrantnim bojama. Novi Ines Atelier izveo je Enterijer Janković, po projektu arhitektonskog studija Kolege iz Beograda, a od danas se nalazi na adresi Zmaja od Noćaja 1.

Foto: PR
Objavljeno: 08.04.2019. u 10:14
Tagovi: moda, Ines Atelier

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p